Bröllopskläder Östersund

Annons:
Snygga och kvalitativa bröllopskläder i Östersund - de populäraste bröllopsbutikerna i Östersund finns samlade här. Bor du i närheten av Östersund och letar efter brud och festkläder så kan du med stor sannolikhet hitta de bästa butikerna i Östersund. Som exempel kan du få hjälp med att hitta rätt brudklänning, ta mått för bästa passform och få tips om vilken passform som passar dig bäst i Östersund genom att kontakta någon av våra 2 olika bröllopsbutiker i Östersund nedan.
Annons:

Bröllopsbutiker i Östersund

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bröllopskläder i Östersund:

Atelje Grönlund
Köpmang. 32
831 30 östersund


Parelle Cosmetics
Storg. 24
831 30 östersund

Annons:

Prova brud och festkläder i Östersund

Det första som många tänker på när de ska hitta sin drömklänning är att de vill prova klänningar och det kan du göra i Östersund där du provar för att hitta drömklänning i Östersund. Om du behöver råd och tips från någon av all kunnig personal från bröllopsbutikerna.

Bröllopsfakta om orten Östersund

I Östersund finns som bekant minst en fest- och bröllopsbutik och här nedan finner du lite generell fakta om Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Accessoarer till bröllopskläderna

När du valt klänning och frack eller kostym så gäller det också att hitta rätt skor, smycken, blommor och frisyr. Det är du som väljer vilken nivå du vill lägga på accessoarer till dina bröllopskläder och hur stor budget du har för den posten. Har dina kläder en speciell stil så kan det vara passande att frisyr och blommor följer den. Här kan du läsa mer om Östersund om du vill veta mer om bröllop och bröllopskläder i Östersund.

I Östersund hittade vi 2 butiker för bröllopskläder att välja mellan. Om du inte hittar några bröllopskläder i Östersund som uppfyller din smak eller behov föreslår vi att du letar vidare efter bröllopskläder i Jämtland.

Bröllopsklader i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta butiker och klädaffärr som säljer bröllopskläder i Sverige.