Bröllopskläder- Alexandras Brud & Bal i BORLÄNGE

Annons:
Alexandras Brud & Bal i BORLÄNGE - erbjuder kläder till bröllop och fest samt rådgivning för stil och passform Alexandras Brud & Bal kan t.ex. hjälpa dig med att hitta bröllopskläder man i BORLÄNGE, eller bröllopsklänning gravid.Alexandras Brud & Bal är en av flera butiker med bröllopskläder i BORLÄNGE som du kan rådfråga vid köp av brud och bröllopskläder, du kan även hitta kläder till brudnäbbar och tärnor samt festkläder till gäster. Boka rådgivning och provning på flera olika butiker för att få flera olika perspektiv och råd för hur bröllopskläder ska passa och för att få prova olika typer av plagg.
Annons:

Öppettider för Alexandras Brud & Bal i BORLÄNGE, kan bröllopskläder och högtider

Innan du kontaktar eller besöker Alexandras Brud & Bal i BORLÄNGE för frågor om bröllopskläder och eventuell tidsbokning för provning och konsultation rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Alexandras Brud & Bal i BORLÄNGE har. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Alexandras Brud & Bal i BORLÄNGE.

Kontakta Alexandras Brud & Bal i BORLÄNGE, bröllopskläder

Nedan hittar du adress och telefonnummer till bröllopsbutiken Alexandras Brud & Bal i BORLÄNGE.

Alexandras Brud & Bal
Sveag. 17
784 33 BORLÄNGE
0243 - 867 74

Annons:

Vägbeskrivning och karta till butik med bröllopskläder Alexandras Brud & Bal i BORLÄNGE

Om du behöver karta och vägbeskrivning till fest och bröllopsbutik Alexandras Brud & Bal i BORLÄNGE så hittar du det nedan:Boka tid för rådgivning och provning av bröllopskläder i BORLÄNGE

Det finns butiker som erbjuder provning på drop-in och i mån av tid men för att vara säker på att få den hjälp du önskar så är det säkrast att boka tid för din provning hos Alexandras Brud & Bal i BORLÄNGE de kan även ge råd för kläder till näbbar och tärnor. En provning är ett minne för livet och många har utöver sin partner en familjemedlem eller nära vän som smakråd och sällskap vid provningen. Ta med en person som du vet känner dig och din partner och vet vilken typ av stil ni gillar och som är beskrivande för er relation.

Kommenterat om Alexandras Brud & Bal i BORLÄNGE


Bröllopsklader i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta butiker och klädaffärr som säljer bröllopskläder i Sverige.